Instruktören

Jag heter Hanna och är före detta tävlingsåkare (USM, JSM). Jag har efter ungdomsåren även åkt bl.a. Vasaloppet, Tjejvasan, Holmenkollmarsjen och Birkebeinerennet.

Förutom att själv ha lagt ner många timmar på ett par längdskidor har jag också en gedigen erfarenhet som instruktör. Jag är utbildat längdskidinstruktör, fjällguide och gruppträningsinstruktör och har också läst kurser i idrottsmedicin, idrottspsykologi, näringslära, styrketräning m.m. Jag är även ledare för Team Nordic Trail’s stiglöpargrupper här i Östersund.

De sista åren har jag bott i vårt skidfrälsta grannland Norge och där ägnat stor del av min tid i kursverksamhet. På vintern har jag instruerat på klassiska skidor såväl som på skate och resten av året på rullskidor och barmarksträning.

Mitt fokus då jag instruerar är att var och en ska få personlig feedback utifrån sin nivå och sina ambitioner för maximal utveckling. Jag är väldigt positiv som människa och tror på människors möjligheter, vilket bidrar till den utveckling som sker hos mina kursdeltagare. Jag jobbar på ett pedagogiskt sätt för att alla ska kunna ta tillvara på de tekniktips jag ger och verkligen kunna praktisera dem i verkligheten. Att det är ett koncept som fungerar har jag framför allt fått bekräftat av den utveckling som har skett hos varenda deltagare jag haft på kurs samt deras positiva feedback.

Vill du veta mer om mig som instruktör är du välkommen att kontakta mig.

Tel: 070 2913261
Email: kontakt@jamtpaskidor.se